Lijst van actief beleid

Naam Type Toestemming van de gebruiker
Toestemmingsverklaring Privacybeleid Geverifieerde gebruikers

Samenvatting

Geef jij jouw trainer/coach toestemming om (bijzondere) persoonsgegevens te verwerken, die door jou zelf, jouw coach/trainer of groepsgenoten in het kader van jouw persoonlijke ontwikkeling in deze online leeromgeving geregistreerd worden, zodat jij verder kunt met je leertraject?

Volledig beleid

We hebben wél jouw toestemming nodig.

Voor de training of het coachingstraject dat je volgt, gebruikt jouw trainer/coach Diglo als online leeromgeving. Dat is handig: zo heb je alle informatie en interactie over je training of coachingstraject bij elkaar.

Bij die informatie horen gegevens over jouzelf, zoals:

  • basisinformatie zoals je voor- en achternaam, het bedrijf waar je werkt en je functie;
  • contactgegevens: telefoonnummer en e-mailadres;
  • andere persoonsgegevens die tijdens het leren ter sprake kunnen komen Welke dat zijn, hangt af van het leertraject dat je volgt – ook bijzondere persoonsgegevens kunnen relevant zijn voor jouw leerproces en daarom opgenomen worden in deze online leeromgeving.

Daarom beschermt de Ontwikkelversneller, die Diglo maakt en beheert, jouw gegevens en die van de mensen waar jij over schrijft als een waakhond. Zo zorgen we dat jouw gegevens alleen maar worden gebruikt om jouw leerproces te faciliteren en voor niets anders. 

Jouw trainer/coach is verwerkingsverantwoordelijke, de Ontwikkelversneller is subverwerker in de zin van de AVG, algemene verordening gegevensbescherming. Jouw toestemming betreft de gegevens die op de online leeromgeving Diglo worden opgeslagen.

Hier vind je de complete privacyverklaring van de Ontwikkelversneller; Jouw trainer/coach heeft ook een eigen verklaring opgesteld; die vind je op hun eigen website.